Archief 2019 Clubnieuws

KuikenRadar 2019

Waar bevinden zich onze meest actieve fokkers en wat zijn hun broedresultaten dit jaar? De KuikenRadar 2019 geeft daarop antwoord. Zend vrijblijvend uw resultaten in en wij houden de stand van jonge Lakenvelders en Vorwerkers dit voorjaar voor u bij. Kijk voor alle ingezonden resultaten op deze pagina.

Als mogelijk ontvangen we graag per ras een opgave. Dus groot, kriel en blauw apart. U mag dit natuurlijk ook op andere wijze aan het secretariaat doorgeven. Stuur een mail naar secretariaat@www.lakenvelder-vorwerkclub.nl

Is er iets bijzonders te melden over u broedresultaten? Heeft u daar foto’s van? U kunt onderaan bijzonderheden vermelden en ook foto’s (alleen jpg of jpeg formaat) meesturen.

BROEDRESULTATEN 2019

  • Dit zijn mijn broedresultaten

 

Captcha (ter voorkomen van SPAM)

Comments are closed.

Powered by: Wordpress