Archief 2019 Clubnieuws

Stormachtig hokbezoek

Hokbezoek West in Aarlanderveen op 8 juni ging gepaard met stormachige windstoten en regen. De geweldige ontvangst door Ron LePoole en Bert Splinter, de gezellig lunch en boeiend bezoek aan de beroemde Aarlanderveense Molenviergang maakten ook het Hokbezoek West tot een geweldig succes.

Het was erg leuk dat beginnende en ervaren fokkers samen van gedachten konden wisselen over onze Lakenvelders . Daarbij is vooral veel gesproken over de selectie van jonge kuikens aan de hand van de kamvorm en eventuele afwijkingen. Ook de verschillen in grootte en gewicht van dieren met een gelijke uitkomstdatum vielen op.

We zullen volgend jaar eens proberen te onderzoeken wat daarvan de mogelijke oorzaak kan zijn. Hoeveelheid of soort/merk voer of dat er ook nog andere factoren meespelen.

NOG RESERVEREN?
Belangstellenden voor Hokbezoek Noord 15 juni of Hokbezoek Oost op 22 juni: kunnen hier nog reserveren

previous arrow
next arrow
Slider
Powered by: Wordpress