RESERVEER NU HIER UW APK-KiP

Nu de  landelijke dierenshows allemaal niet doorgaan, komt de keurmeester gewoon bij u thuis.

Bent u lid van een Nederlandse Speciaalclub en stelt u prijs op een bezoek van de keurmeester bij u thuis? Meldt u dan aan voor APK-KiP.
U mag, maar hoeft geen lid te zijn van de Lakenvelder & Vorwerkclub. Wij verzorgen belangeloos de coördinatie van bezoeken bij alle leden van KLN-Speciaalclubs en zoeken voor u een beschikbare keurmeester bij u in de buurt. Door zoveel mogelijk bezoeken van leden te registreren proberen we de reiskosten te beperken. 

 

Heeft u verdere vragen; mail dan secretariaat@lakenvelder-vorwerkclub.nl

APK-KiP is bedoeld voor álle Speciaalclub-leden.
Leren van een ervaren keurmeester door samen met hem te kijken naar uw dieren. Of leg uw vragen voor over huisvesting (hok), voeding of vragen over gezondheid en enten.

 

APK-KiP is zowel voor actieve fokkers die voor het fokseizoen 2021 graag een onafhankelijk oordeel over hun dieren willen hebben. Als ook voor alle speciaalclub leden die niet (meer) bezig zijn met fokken maar wel graag meer over hun dieren willen weten.  APK-KiP is voor iedereen. 

 

Hoe werkt het?
U meldt zich hieronder aan. Zo mogelijk starten we half november (Covid-afhankelijk). De keurmeester van APK-KiP komt 1 a 2 uur bij u thuis om uw dieren te bekijken en/of uw hoksituatie te bespreken. Zowel u, als de Keurmeesters nemen alle mogelijke voorzorgs-maatregelen om het bezoek veilig te laten verlopen. Samen maken we het  dus (zoveel als menselijk mogelijk) Corona proof…

 

Wie komen er langs?
We gaan erkende KLN-keurmeesters inschakelen die bevoegd zijn voor uw ras(sen) en/of mogelijk ook ervaren clubleden die zich daarvoor aanmelden. Met die ervaren clubleden heeft u wellicht een ander gesprek of kunnen meer specifieke vragen over uw club en dieren worden behandeld. Ook kunnen er tenzij u daar bezwaar tegen heeft, video opnames worden gemaakt van uw APK-KiP.

 

Wat kost het?
De APK-KiP keurmeesters en beschikbare clubexperts ontvangen een bescheiden vergoeding voor hun tijd, werk en eventuele reiskosten. Als uw club een deel van die kosten sponsort (vraag na bij uw penningmeester) dan bedragen de kosten, net als bij uw auto-APK, tussen de €15 (tot 3 dieren) en € 25,- (tot 6 dieren) per bezoek.
Heeft u meer dieren dan volgt eerst nader overleg.

 

Waarom nu al reserveren?

We willen proberen om APK-KiP zo slim mogelijk te plannen zodat we dit in een periode van een aantal weken kunnen doen. Als we in deze lock-down alle voorbereidingen kunnen treffen, kunnen we straks snel van start. We willen dus nu al graag weten wie er interesse heeft want ook dan wordt het nog een heel gepuzzel omdat de keurmeesters meerdere bezoeken op een dag zullen doen.

 

We vragen u dus om u om uiterlijk 22 november in te schrijven. U hoort zodra we veilig kunnen starten, de precieze details. We gaan op basis van het aantal inschrijvingen per regio aan het werk om APK-KiP mogelijk te maken. 

RESERVEREN VÓÓR 22 NOVEMBER

Zodra de Covid maatregelen het toestaan, nemen we contact op om nader met u af te spreken. 

 

Reservering APK-KiP 2020

  • APK-KiP is voor actieve fokkers én liefhebbers. Voor alle (proef)leden van Speciaalclubs die willen weten hoe het met hun dieren staat.
    Laat uw dieren beoordelen door een erkende KLN Keurmeester of zeer ervaren Clublid.
 

Hoeveel jaar bestaat de 40-jarige Lakenvelder & Vorwerkclub?

Powered by: Wordpress